Imatges de Rosalía gravant el videoclip de ‘Despechá’ a Mallorca

Imatges de Rosalía gravant el videoclip de ‘Despechá’ a Mallorca

Creiem que no és gaire agosarat dir que Despechá és una de les cançons més importants de l’estiu i que té punts per convertir-se en la cançó de l’estiu del 2022. Abans de publicar-la ja corrien fragments a les xarxes socials i tothom la cantava.

Fa exactament cinc dies que en va penjar l’àudio sencer a les plataformes digitals i ja acumula milions de reproduccions. De fet, a YouTube, només l’àudio, amb una foto fixa de la catalana, ja arriba a més de quatre milions de visualitzacions. Què passarà quan en publiqui el videoclip oficial? Doncs pel que sembla, ho sabrem aviat.

Aquests dies Rosalía ha estat per Mallorca i se l’ha pogut veure gravant el videoclip acompanyada dels seus ballarins a la platja i també sobre un vaixell. Algunes de les imatges s’han viralitzat a les xarxes socials.

Com es pot deduir, la presència de Rosalía a la platja de Portixol de Mallorca va aixecar una gran expectació. Un cop es va acabar la gravació, la de Sant Esteve Sesrovires no va dubtar a saludar a tots els fans i, fins i tot, cantar Despechá amb ells.

@daviddstyle El videoclip de #despecha de @rosalia en #palmademallorca #portixol #portixoldepalma #erizodebar #rosaliamotomami #rosaliavt #motomami ♬ sonido original – Dstyle Zaragoza 😉🤫
Imatges de Rosalía gravant el videoclip de ‘Despechá’ a Mallorca

Notícia

1 Agost 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant