Gwen Stefani i Tom Walker, últims confirmats del festival Cruïlla

També s’han afegit al cartell La Fura dels Baus, Fuel Fandango i Ebri Knight

Seguim coneixent quins artistes participaran al festival Cruïlla d’aquest any. Després de confirmar a Residente, Rag’n’Bone Man, Of Monsters and Men, Kase.O, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha, Lágrimas de Sangre i No Logo (l’herència de Aspencat) avui, han desvetllat cinc noms més, Gwen Stefani, Tom Walker, La Fura dels Baus, Fuel Fandango i Ebri Knight.

Gwen Stefani, s’ha convertit en tot un icona dels 90 com a cantant del grup No Doubt.

Però no només és coneguda per la seva etapa a No Doubt, també té una carrera en solitari.El retorn als escenaris europeus de Gwen Stefani serà sens dubte una de les notícies de l’estiu.

Tom Walker també és un dels grans noms del festival Cruïlla 2020. El single Leave a Light On es va col·locar en totes les ràdios del planeta, va ser número 1 en 17 països i disc de platí en altres 15.

La Fura dels Baus torna per tercer any consecutiu al Cruïlla i ho farà per partida triple, amb espectacles i performances durant els tres dies de festival.

Fuel Fandango, actuarà per primera vegada a Cruïlla portant amb ells la seva fusió única de flamenc centenari i ritmes urbans.

L’última confirmació d’aquesta tanda, Ebri Knight actuaran en Cruïlla per a presentar el seu nou disc previst per a aquest 2020.

Tota la info i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com

Notícia

16 Desembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant