Guanya una entrada doble per veure en exclusiva la nova pel·lícula de La Sra. Tomasa

Guanya una entrada doble per veure en exclusiva la nova pel·lícula de La Sra. Tomasa

Entra al nostre Twitter i guanya dues entrade per veure en exclusiva la pel·lícula de La Sr. Tomasa.

La historia se repite (live sessions) és una emocionant pel·lícula de live sessions en què es transmet un directe com mai l’has vist, i plena de col·laboracions fantàstiques.

Des d’avui mateix i fins diumenge a les 23.59 h posem en marxa un concurs a  Twitter per aconseguir una de les tres invitacions dobles per anar a veure La historia se repite (live sessions), la pel·lícula del grup La Sra. Tomasa, que es podrà veure en exclusiva el 6 de maig al Cinema Comèdia de Barcelona, a les 20 h. [Aquí el concurs per guanyar les entrades]

Tràiler de la pel·lícula

La Sra. Tomasa ha estat en boca de tothom en els últims anys, sobretot per les live sessions, unes mostres audiovisuals gravades en pla seqüència en què participen un bon grapat de músics de diferents estils musicals i que formen part d’El Colectivo. El Colectivo està format per Ahyvin Bruno (Las Karamba), Niño Maldito, Sr. Wilson, Adala, Marcio, Desirée Diouf, The Sey Sisters, Juli Giuliani i Aarón Barreiro, així com músics de Stay Homas, Doctor Prats i Txarango.

El 2019 La Sra. Tomasa van presentar les live sessions en directe d’una manera trencadora, i van difuminar l’escenari amb els músics tocant des de terra en format 360, de tal manera que el públic podia rodejar-los i es generava així una energia màgica i irrepetible. En dos dies 1.000 persones van poder veure, en cinc actuacions exclusives, la màgia de les live sessions en primera persona. D’aquí sorgeix La historia se repite (live sessions), una gravació espectacular que transmet a la perfecció l’energia i la intensitat que es va viure en tan sols un cap de setmana. D’aquest estat d’exaltació només se’n podia treure una aposta més: fer el pas a la pantalla gran. Així és com Guspira, la seva oficina de management, va treballar amb Cine Yelmo per projectar la pel·lícula en exclusiva a 12 ciutats en una projecció única el dia 6 de maig.

Els espectadors que van poder assistir a algun d’aquests concerts saben que això no podia acabar de cap altra manera. La historia se repite (live sessions) reprodueix els records d’aquelles nits i els converteix en una experiència única. Per als afortunats que van poder veure’l en directe, però també per als centenars de persones que es van quedar sense l’oportunitat i que ara podran gaudir de la música sense límits en aquest format cinematogràfic nou. Cine Yelmo ofereix una manera exclusiva i atípica de viure un concert. Sentint els detalls més imperceptibles i veient en format gran amants de la música que gaudeixen i viuen cada un dels segons del concert, fan sentir l’espectador com si fos a primera fila o fins i tot al mateix escenari amb els músics i cantants.

Guanya una entrada doble per veure en exclusiva la nova pel·lícula de La Sra. Tomasa

Notícia

30 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant