Gertrudis presenta la cançó de la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Tot i que el confinament ha fet cancel·lar la seva esperada gira, el grup Gertrudis continua vivint un dels moments més prolífics de la seva carrera. L’última cançó que han publicat és T’he imaginat tant, en una nova versió remix feta per Vic Mirallas, un dels joves valors de la música urbana del país.

El tema ha estat escollit com a banda sonora de la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple, una de les més importants del país i que recapta fons pels afectats per aquesta malaltia, que pateixen actualment unes 9.000 persones a Catalunya. Sota el lema “Mulla’t i fem que soni millor”, la Fundació va iniciar el passat 16 de juny una original iniciativa per recaptar fons: inicialment es va presentar com la “pitjor cançó de l’estiu”, amb Gertrudis tocant de manera cacofònica i amb uns recursos visuals que feien referència a les mancances que poden tenir les persones que pateixen esclerosi múltiple, reforçant la idea que per a aquestes persones, la vida és com una melodia a la que li falten moltes notes.

Gràcies a les donacions que s’han anat fent a través del web www.mullat.cat, s’ha anat revelant la cançó al complet.

 

Notícia

7 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant