‘Friday’ i ‘Les merdes’ són les novetats de la setmana de RAC105

‘Friday’ i ‘Les merdes’ són les novetats de la setmana de RAC105

Després de Let it out, els Stay Homas, la banda sorgida durant el confinament, presenten Les merdes, cançó que des d’aquesta setmana ja pots escoltar a RAC105.

Es tracta d’un dels temes que formen part del seu primer disc Agua, un treball amb 12 cançons que representen l’estil de la banda. Hi canten en català, castellà, anglès i s’atreveixen fins i tot amb el portuguès.

El trio de Barcelona s’ha convertit en el fenomen musical de l’any 2020 gràcies a les cançons que van crear a la seva terrassa i que van arribar a tot el món. Van col·laborar amb artistes com Michael Bublé, Manu Chao i Pablo Alborán, entre molts altres.

El DJ i productor Riton s’ha unit a la banda Nightcrawlers i a les estrelles d’internet Mufasa i Hypeman per fer Friday.

Mufasa i Hypeman van començar a penjar vídeos a les xarxes socials, fins que un d’ells es va tornar viral. Artistes com Katy Perry, Kanye West i Gordon Ramsey, entre d’altres, el van compartir i es van sumar al repte viral de ballar la mateixa cançó que ells.

Ara arriba l’adaptació de Riton i Nightcrawlers a Friday, cançó que està pujant com l’escuma a les llistes internacionals i que també pots escoltar a RAC105.

‘Friday’ i ‘Les merdes’ són les novetats de la setmana de RAC105

Notícia

19 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant