#FreeBritney, l’etiqueta que demana la llibertat de Britney Spears

#FreeBritney, l’etiqueta que demana la llibertat de Britney Spears

Fa 12 anys que l’artista no pot fer pràcticament res sense demanar permís

Britney Spears ha estat una de les estrelles del pop més importants de finals dels noranta i principis dels 2000, però l’any 2007 va abandonar la música per entrar en un centre de rehabilitació. Durant aquell any va patir tota mena de crisis nervioses. Alguna ha passat a la història, com per exemple el moment en què va aparèixer davant dels periodistes amb el cap rapat i amenaçant-los amb un paraigua o quan va sortir a comprar completament nua.

El seu pare, Jaimie Spears, en va demanar la tutela per evitar que l’artista es veiés involucrada en més embolics i va al·legar que té demència prematura i que no es pot valer per ella mateixa. La tutela li va ser concedida fa 12 anys i fa uns anys li va traspassar al seu mànager, Jodi Montgomery, perquè ell no es podia fer càrrec de la seva filla per motius de salut. Actualment Britney Spears té 38 anys i no pot fer pràcticament res sense autorització.

View this post on Instagram

???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Avui es fa el judici per revisar el cas i les xarxes socials han recuperat l’etiqueta #FreeBritney per demanar que l’artista torni a tenir llibertat.

L’artista no ha estat sense fer res durant aquests 12 anys, sinó que ha continuat treballant, fent cançons i fins i tot participant en concursos televisius. Això li ha aportat una gran quantitat de diners, concretament més de 138 milions de dòlars. Però no en pot gaudir perquè té assignat un sou de 1.500 dòlars la setmana.

Molts fans fan servir aquest argument per denunciar que el seu mànager se’n podria haver aprofitat i fins i tot alguns artistes, com ara Maily Cyrus, han demanat públicament la llibertat de Britney Spears.

#FreeBritney, l’etiqueta que demana la llibertat de Britney Spears

Notícia

22 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant