Festa de presentació del Cabró Rock de Vic

Festa de presentació del Cabró Rock de Vic

El 10 i 11 de juny, a la Zona Esportiva UVic,  es farà la segona edició del Cabró Rock. El festival comptarà amb els concerts d’Oques Grasses, Manel, Els Catarres, Sopa de Cabra, Doctor Prats, La Fúmiga, The Tyets, Itaca Band, Orquestra Di-versiones, Orquestra Maribel, Habla de Mí en Presente, Clima i Lal’Ba.

Aquest dissabte, 30 d’abril, se celebrarà la festa de presentació del festival a la sala La Cabra de Vic. A partir de les 22.30 h actuarà Pelat i Pelut, una de les bandes emergents del panorama català.

També hi faran acte de presència Oques Grasses, Els Catarres, Itaca Band i Clima, a més d’artistes sorpresa.

La nit estarà conduïda per Guillem Estadella, que posarà el toc de bon rotllo i d’humor necessaris perquè la nit sigui una gran festa.

Totes les persones que ja hagin comprat les entrades pel Cabró Rock poden anar-hi de franc i, si encara no les tens, durant la festa se’n sortejaran.

En aquesta nova edició del Cabró Rock hi haurà més de 24 hores de música en directe durant dos dies, amb un cartell que fa un pas de gegant respecte al de la primera edició, amb més artistes i superant-se en qualitat. També hi haurà un tercer dia per al Cabró Kids, amb programació especial i exclusiva per a les famílies amb canalla, i una nova zona de food trucks amb més del doble d’opcions que les de la primera edició.

Amb tots aquests factors, el Cabró Rock puja de categoria i es presenta com un dels festivals de referència d’aquest gènere a tot el país.

Tens tota la informació i venda d’entrades a https://www.cabrorock.cat/

Festa de presentació del Cabró Rock de Vic

Notícia

28 Abril 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant