EXCLUSIVA: Lady Gaga posarà música a ‘Top Gun: Maverick’ de Tom Cruise

EXCLUSIVA: Lady Gaga posarà música a ‘Top Gun: Maverick’ de Tom Cruise

RAC105 avança que Lady Gaga estava planejant presentar una nova cançó al festival Coachella de Califòrnia que hauria servit per promocionar la pel·lícula Top Gun: Maverick protagonitzada per Tom Cruise.

El primer tràiler de la pel·lícula es va presentar fa un temps i la cançó principal no és la de Lady Gaga, però sol ser molt habitual que a mesura que es va acostant la data d’estrena es publiquin més tràilers i, en aquests, hi apareixeria la cançó de Gaga.

La pel·lícula original es va publicar l’any 1986 i va ser un èxit total a les taquilles. La seva cançó principal ‘Take My Breath Away’, de la banda Berlín, es va posicionar a les primeres posicions de les llistes internacionals i amb el pas dels anys s’ha convertit en tot un himne.  

La pel·lícula, que s’estrena el proper 16 de juliol, explica la història de Pete ‘Maverick’, un aviador que porta més de 30 anys de servei a l’Armada. Mentre està entrenant en un destacament de graduats per una missió especial, Maverick es troba amb el tinent Bradley Bradshaw ‘Rooster’, el fill de l’antic amic de Maverick, Nick Bradshaw ‘Goose’.

Enfrontant-se a un futur incert i lluitant contra els fantasmes del passat, Maverick ha de culminar una missió que requereix un gran sacrifici.

El film promet grans dosis d’acció i un toc de drama per la relació que Maverick, que encara se sent culpable per la mort de Goose, mantindrà amb Rooster, el  seu fill.

EXCLUSIVA: Lady Gaga posarà música a ‘Top Gun: Maverick’ de Tom Cruise

Notícia

7 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant