“Eso que tú me das”, el documental de Jordi Évole amb Pau Donés, arriba als cines el proper 30 de setembre

El documental mostra una conversa gravada en els últims dies de vida del líder de Jarabe de Palo

 

El documental de l’última entrevista que Jordi Évole va poder fer al líder de Jarabe de Palo, Pau Donés, s’estrena als cinemes el 30 de setembre.

El film es va presentar al Festival de Màlaga i és una conversa que Donés va tenir amb Évole 15 dies abans de morir a la Vall d’Aran. L’artista va trucar al periodista per deixar constància dels seus últims dies i això és el que podrem veure en aquest documental.

Jordi Évole ha declarat: “No crec que el documental sigui dur, descobrir com està físicament potser sí, però de seguida ho oblides i entres en el seu discurs”, i afegeix : “Parla de viure, de la vida, transmet les seves ganes de viure fins a l’últim moment”.

Pau Donés va morir el 9 de juny, als 53 anys, a causa d’un càncer que feia anys que arrossegava i pel qual el van haver d’operar diverses vegades. La mort de l’artista va causar una gran commoció entre els seus fans i al món de la música. Una llarga llista de cantants, artistes i representats de la cultura van voler acomiadar Pau Donés a les xarxes socials.

El 30 de setembre, als cinemes, ens podrem dir l’últim adeu a un artista que ens ha donat molt.

 

Notícia

8 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant