Escolta la nova cançó de Billie Eilish, ‘My Future’

La gran guanyadora de l’última edició dels premis Grammy, la jove Billie Eilish, ha estrenat la seva nova cançó ‘My Future’.

Es tracta d’una cançó feta durant el confinament i segons ha declarat Eilish, “És una molt personal i especial per mi. Però ara també ha adquirit molts significats nous degut al context mundial. Espero que tothom li pugui trobar el seu significat.”

La cançó destaca pel seu canvi de registre just a la meitat. Al principi és una balada amb la veu de Billie Eilish sobre una base de piano, però just a la meitat es transforma en una peça que s’acosta al funky i al R&B.

Tot i que ha declarat que espera que cada persona pugui trobar un significat en el que se senti identificat, la lletra parla del futur prometedor que l’espera, en un dels paràgrafs de la cançó diu “Estic enamorada del meu futur, no puc esperar per conèixer-lo”.

El videoclip està dirigit per Andrew Onorato i es veu una animació en la que Eilish va vagant per un bosc plujós i en un moment els arbres l’envolten amb les branques i l’enfilen al cel.

D’aquesta manera ha anunciat el llançament a través de les xarxes socials.

Notícia

31 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant