En marxa la segona esquiada de ‘La primera hora’ del 2020

'La primera hora' amb Quim Morales continua fent ruta per la neu!

La propera parada serà el divendres 14 de febrer a la Molina! Prepareu-vos per gaudir de l’esport al Pirineu de Girona!

Per primera vegada a la història, es farà un programa de ràdio en directe des del refugi Niu de l’Àliga, a 2.537 m d’altura, i l’equip de La primera hora serà el privilegiat de capitanejar-ho. Hi haurà 105 oients premiats amb dos forfets per persona, el transport en autocar (el transport s’oferirà si hi ha un mínim de 25 oients que l’utilitzin) i tres hores de morning show en directe amb tots els membres del programa: Quim Morales, Xavi Pérez Esquerdo, Jordi Ramoneda i Laia Flórez.

Si voleu viure el programa de la Molina des de primera fila i saber com aconseguir els dos forfets amb l’autocar, escolteu La primera hora de dilluns a divendres, de 6 a 11 h.

Cada dia, quan acabi el programa, trucaran als afortunats i teniu temps per participar-hi fins al 10 de febrer. Tots cap a la Molina, amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava Girona – Diputació de Girona.

Informació i condicions:

· Tots els oients premiats (inclosos els acompanyants), hauran de comunicar el seu nom complet i el del seu acompanyant, amb els dos DNIs i com a mínim un telèfon de contacte a esquiadarac105@gmail.com abans de l’11 de febrer a les 12 h per tramitar les assegurances corresponents.

· La sortida de l’autocar de RAC105 es farà des de la plaça Francesc Macià (Barcelona), el divendres 14 de febrer, a les 5 del matí. Per això, l’hora de convocatòria és a les 4.45 h al mateix punt.

· Els oients que no pugin amb l’autocar, queden convocats entre les 7 i les 8 del matí a l’edifici de serveis, al Telecabina P1-P2 de l’estació de la Molina per poder pujar fins al Cim de l’Àliga. L’últim telecabina cap al cim serà a les 8 h.

· La tornada serà a les 16.30 h des del mateix punt de la Molina on s’ha arribat al matí i fins a la plaça Francesc Macià de Barcelona.

· Es demana màxima puntualitat, ja que en cap cas es retardaran les sortides de l’autocar.

· El servei de transport en autocar s’oferirà si hi ha un mínim de 25 oients que l’utilitzin.

· L’emissora no facilitarà el material d’esquí als oients.

· Només tindran dret a forfets gratuïts els oients que assisteixin al programa i estiguin acreditats a la llista de guanyadors i s’identifiquin.

· Els oients que tinguin menys de 18 anys han de venir sempre acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. En cas que l’acompanyant no pugui ser una d’aquestes tres persones esmentades, s’haurà de presentar per escrit l’autorització del pare, mare o tutor legal per autoritzar-lo a venir i a participar-hi sota la responsabilitat de l’adult que l’acompanyi.

· Els oients que no hagin guanyat els forfets també seran benvinguts a veure el programa i a participar-hi.

 

Notícia

31 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant