Els primers confirmats del Cruïlla 2020

La propera edició de Cruïlla tindrà lloc del 2 al 4 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona

El Festival Cruïlla suma sis noms més que actuaran el primer cap de setmana de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, després d’haver anunciat fa uns dies a Residente, Kase.0 i Lágrimas de sangre. Aquí et presentem els nous noms que es sumen al cartell d’enguany:

Rory Graham, més conegut com a Rag’n’Bone Man, actuarà al Cruïlla per demostrar perquè, més enllà de l’èxit planetari de “Human”, s’ha convertit en un referent del millor soul i r&b anglès, gràcies a la seva inconfusible veu de baríton i als seus dots com a compositor.

La tornada d’Of Monsters and Men al Cruïlla era una qüestió de justícia: al 2015 van donar una lliçó de professionalitat quan van actuar al festival tot i la malaltia de Kristjan, el baixista del grup, que no va poder acompanyar als seus companys a l’escenari.  Quatre anys després tornaran al Parc del Fòrum seguint amb la presentació del seu darrer disc “Fever Dream”.

Qui diu que ningú es profeta a la seva terra? Els alemanys Seeed actuaran a Barcelona després d’esgotar les més 150.000 entrades que van posar a la venda pels seus set concerts a Berlín. Si el reggae i el dance hall s’han convertit en un fenomen social on regne el fred, el nou disc dels Seeed “Bam Bam” és el motiu definitiu perquè la banda sigui coneguda al sud del vell continent.

De León Benavente poca cosa queda més per dir, a part que el concert al Festival Cruïlla serà la següent visita d’Abraham Boba, Eduardo Baos, Luis Rodríguez i César Verdú a Barcelona després d’esgotar les entrades a Cruïlla de Tardor i és que León Benavente és per a molts el grup d’indie definitiu, la banda de rock espanyol de capçalera.

Dels Novedades Carminha s’ha comentat que amb el seu darrer disc “Ultraligero” volien guanyar la Champions del territori pop, quelcom que semblava molt agosarat tenint en compte que estem parlant d’una banda que es va donar a conèixer en l’escena del punk i garatge. Els dubtes es van dissipar en escoltar un disc que barrejava sense complexos Dub, rumba, funk-soul o cumbia però tot amb una actitud desprejudiciada que ha connectat immediatament amb el gran públic. Al Cruïlla vindran amb l’etiqueta de tenir un dels millors directes de l’escena.  

L’última confirmació d’avui al Cruïlla segurament farà aixecar una cella inclús a aquells més melòmans: No Logo. Això sí, si afegim “l’herència d’Aspencat” tot canvia. No Logo és nou projecte musical de Kiko Tur, líder d’Aspencat. Un pas endavant per fer valdre els aprenentatges, l’essència i l’herència d’Aspencat amb la voluntat ferma d’obrir nous camins amb noves companyes de viatge.

Aquests grups s’afegeixen als ja anunciats anteriorment: Residente, Kase.O i Lágrimas de Sangre, que actuaran el dijous 2 de juliol.

Tota la info i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com

Notícia

27 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant