Els músics s’avancen al Nadal!

Mariah Carey, Jonas Brothers, Robbie Williams, John Legend i Alessia Cara

Fa anys que els músics veuen en l’època nadalenca una gran oportunitat per fer noves cançons, i tot i que encara estem a principis de novembre, Mariah Carey, la reina del Nadal, ja ha donat el tret de sortida i comencem a tenir nous llançaments.

D’aquesta manera donava la benvinguda al Nadal, Mariah Carey, encara disfressada de Tina Turner per la celebració de Halloween.

 

 

View this post on Instagram

 

Breaking news ❄️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Aquest any en fa 25 del llançament del disc Merry Christmas, que inclou el single “All I want for Christmas is you”. Per celebrar-ho, s’ha fet una reedició de l’àlbum, que inclou un disc extra de l’actuació que va fer el 1994 a la catedral de Sant Joan el Diví de Nova York. A més, també s’hi poden trobar diferents versions d’algunes de les cançons que formen part del disc.

Robbie Williams, primer àlbum nadalenc

El cantant Robbie Williams també es prepara per a un nou llançament que serà el 22 de novembre, tot i que ja ha avançat quatre cançons que formaran part del nou disc, una d’elles amb la col·laboració de Jamie Cullum i una altra amb Briyan Adams.

L’àlbum constarà d’una edició en vinil, 2 CDs, 2 CDs deluxe i en format digital. Aquest àlbum tindrà dues parts: Christmas past i Christmas future.

En la primera part, Christmas past, l’artista es centrarà en clàssics com “Let it snow!”, “Winter wonderland” o “The Christmas song”, mentre que a la segona, Christmas future, hi trobarem cançons pròpies com “Home”, “Fairytales” o “Time for change”.

Jonas Brothers  – Like It’s Christmas

Kevin, Nick i Joe Jonas, els Jonas Brothers, també s’han avançat al Nadal publicant una cançó titulada Like It’s Christmas.

John Legend reedita ‘A Legendary Christmas’

L’any passat John Legend va llançar el seu sisè àlbum d’estudi i el primer nadalenc. En la primera edició, A Legendary Christmas contenia 14 cançons i en aquesta reedició deluxe n’hi ha afegit quatre, entre les quals podem trobar “Baby it’s cold outside” amb la col·laboració de Kelly Clarkson.

Alessia Cara, ‘Make it to Christmas’

L’artista canadenca Alessia Cara també ha volgut avançar-se al Nadal i ens ha regalat aquest Make it to Christmas.

Notícia

12 Novembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant