Els guanyadors i les millors actuacions dels MTV VMA 2021

Els guanyadors i les millors actuacions dels MTV VMA 2021

Aquesta matinada s’ha fet la 37a gala de lliurament de premis dels MTV Video Music Awards (MTV VMA). Era una de les gales més esperades de l’any, ja que hi ha assistit públic, que ha pogut gaudir de grans moments.

Un dels grans guanyadors de la nit ha estat Lil Nas X, que s’ha emportat el premi a vídeo de l’any, millor direcció i millors efectes visuals per la cançó Montero (Call me by your name).

Justin Bieber també ha estat un dels grans vencedors, amb el premi a artista de l’any i millor artista pop.

Pel que fa a Olivia Rodrigo, se l’ha guardonat amb el premi a cançó de l’any, millor artista nou i actuació push de l’any.

També cal destacar els sud-coreans BTS, que s’han emportat el premi a millor vídeo K-pop i cançó de l’estiu per Butter. Han guanyat, a més, el de millor grup de l’any.

Rosalía i Billie Eilish han guanyat el premi a millor videoclip llatí per Lo vas a olvidar. Ha estat un premi molt comentat a les xarxes, ja que hi ha molts fans que consideren que Rosalía, europea, i Billie Eilish, que és nord-americana, no haurien de poder optar a aquesta categoria.

Les millors actuacions de la nit

Més enllà dels guanyadors, la gala ens ha deixat grans actuacions, com la de Justin Bieber al costat de The Kid Laroi, cantant el seu gran èxit conjunt Stay.

Ed Sheeran ha tocat el seu nou tema, Bad habits.

Olivia Rodrigo, per la seva banda, ha ofert una de les actuacions més potents de la nit amb Good 4 you.

El canadenc Shawn Mendes ha interpretat el seu nou èxit, Summer of love.

Normani també ens ha deixat un dels grans moments de la nit, amb la seva nova cançó Wild side.

Alicia Keys ha aparegut al costat de Swae Lee per cantar LaLa i Empire state of mind, una de les cançons més celebrades.

També cal destacar l’actuació de Foo Fighters amb Learn to fly, Shame shame i Everlong, una de les seves cançons més mítiques publicada l’any 1997.

Els guanyadors i les millors actuacions dels MTV VMA 2021

Notícia

13 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant