Els Grammy eliminen el “comitè secret” després de les crítiques rebudes

Els Grammy eliminen el “comitè secret” després de les crítiques rebudes

Aquesta edició dels Grammy ha estat una de les edicions més polèmiques després que The Weeknd no estigués nominat a cap categoria tot i haver fet un dels discos més importants del 2020. Les crítiques cap a la Recording Academy ha fet que es replantegin el funcionament de cara a la propera edició.

En un comunicat han dit que a partir d’ara els 11.000 membres de l’Acadèmia decidiran els nominats i s’eliminaran els “comitès secrets” formats per unes 20 persones que, fins ara, eren els que s’encarregaven d’emetre les nominacions.

Segons els organitzadors dels Grammy aquests canvis responen al compromís dels premis per evolucionar amb el panorama musical i garantir que les regles i pautes siguin transparents i justes. A més, també han anunciat que hi haurà un total de 86 categories i premiarà també la música llatina i mundial. Tot i que no han dit res de les crítiques rebudes, és evident que aquest canvi ha estat propiciat per això.

The Weeknd va ser el primer que va alçar la veu i va acusar els premis de corrupció amb una piulada en què ho deixava ben clar: “Els Grammy continuen sent corruptes. Em deveu una explicació a mi, als meus fans i a la indústria per la transparència.”

Tot i els canvis avui ha declarat que no es presentarà tal com va anunciar fa uns dies.

“Crec que tant la indústria com el públic necessiten veure el sistema transparent realment en joc perquè se celebri la victòria, però és un començament important”.

El canadenc no va ser l’únic que va fer aquesta acusació, Zayn Malik també va compartir un tuit en què deia: “Que fotin els Grammy i tots els associats. Si no fas tractes i envies regals, no et consideren en les nominacions. L’any que ve us enviaré una cistella amb dolços”.

Els Grammy eliminen el “comitè secret” després de les crítiques rebudes

Notícia

3 Maig 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant