Els festivals que no et pots perdre aquest estiu

És estiu i època de festivals, alguns han cancel·lat o ajornat la seva edició 2020 i d’altres s’han reinventat per la situació actual però mantenint tota la seva essència. T’hem seleccionat algunes opcions per sortir a gaudir-ne.

 

Strenes 3.0

Fins al 19 de juliol, encara pots gaudir del festival Strenes 3.0 a Girona. Blaumut, Suu o Mala Rodríguez t’hi esperen, però no t’adormis perquè ja s’estan esgotant algunes entrades anticipades.

www.festivalstrenes.cat/

Sons del Món

Dins el marc incomparable de la  Ciutadella de Roses i fins al 15 d’agost, Sons del Món. Hi desfilaran artistes com Miki Nuñez, Sopa de Cabra, Stay Homas, Manel o Els Amics de les Arts.

www.sonsdelmon.cat/

Més Garraf

Entre jardins i boscos mediterranis neix Més Garraf, un nou festival d’estiu que engega deixant el llistó ben alt amb el concert dels Stay Homas. Ja pots consultar la seva variada programació que s’allarga fins al 27 d’agost a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes.

www.mesgarraffestival.com/

Vibra Festival

A la Catalunya Central ja ho tenen tot a punt per al Vibra Festival, un cicle de concerts de petit format que s’allarga tot el juliol i que no et deixarà indiferent. Des de Doctor Prats o Miki Nuñez fins a Els Pets t’hi esperen.

http://vibrafestival.cat/

Festival de Portaferrada

Des de noms més que consolidats fins als talents emergents de l’escena nacional i internacional, així és l’aposta personal del Festival Portaferrada. Nil Moliner, Stay Homas, Los Secretos, Els Amics de les Arts o els històrics Kool & The Gang passaran pel seu escenari. Un agost carregat de bones actuacions a la Costa Brava. 

www.festivalportaferrada.cat/

Som de Mar

Amb un aforament limitat a 400 persones i a primera línia de mar neix Som de Mar. Ja estan a la venda les entrades dels concerts programats per a la recta final d’agost a Lloret de Mar. Alguns artistes confirmats són Ramon Mirabet o Judit Nedderman.

www.somdemarfestival.com/

Girona Music Festival

És la seva primera edició i s’estrena aquest agost, 11 dies amb grans i variades actuacions com les de David Bisbal o Miki Nuñez. Tota la posada en escena serà un espai idíl·lic de la ciutat sota les estrelles.

www.gironamusicfestival.com/

Notícia

10 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant