Ellie Goulding anuncia que està embarassada del seu primer fill

Ellie Goulding no ha aparegut en cap acte públic des de l’agost del 2020. Molts fans es demanaven per què l’artista no donava senyals de vida, i avui n’hem sabut el motiu: en una entrevista a la revista Vogue, Goulding ha revelat que està embarassada del seu primer fill i que està de 30 setmanes.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Vogue (@voguemagazine)

Goulding ha dit que ella i la seva parella, Caspar Jopling, es van assabentar que serien pares quan celebraven el seu primer aniversari. “Va ser una bogeria, perquè era el nostre primer aniversari. Aquest no era el pla. La idea de quedar-me embarassada no semblava que pogués ser una realitat. Quedar-me embarassada em va fer sentir humana”. I ha afegit: “Tinc corbes que mai havia tingut. N’estic gaudint, i el meu marit, també”.

Ha explicat que al principi li va costar d’assimilar: “Continues menjant el mateix, et veus igual… Durant un temps probablement ho vaig estar negant. Estava en un moment de fitnes”.

Ellie Goulding i el seu marit es van casar el 31 d’agost del 2019 a la catedral de York. A la festa hi van assistir grans noms, com Katy Perry, Orlando Bloom i Beatriu de York.

Una de les últimes cançons que ha presentat l’artista és la col·laboració amb Silk City, una cançó que ha suposat el retorn del duet format per Diplo i Mark Ronson.

Notícia

23 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant