‘Electricitat’: la primera col·laboració entre Miki Núñez i Alfred García

‘Electricitat’: la primera col·laboració entre Miki Núñez i Alfred García

L’Alfred García i en Miki Núñez ja fa temps que es coneixen. Tots dos artistes, units pel programa que els ha fet saltar a la fama –Operación triunfo– i per les seves arrels catalanes, han anunciat la seva primera cançó en comú, Electricitat

La sorpresa ha generat molta expectació entre els seguidors de tots dos cantants. La notícia no ha estat del tot inesperada, ja que la trajectòria dels artistes apuntava a una col·laboració en algun moment de les seves carreres, però no ha deixat ningú indiferent.

Alfred ha parlat al seu Instagram de com va conèixer Miki Núñez: “la primera vegada que em vaig creuar amb en Miki Núñez va ser a la Gala d’Eurovisió TVE d’Operación triunfo 2018, on li vaig agafar el relleu del premi com a representant del nostre país al festival de la cançó”.

La relació es va tornar estreta en molt poc temps. “Recordo que abans que es produïssin les votacions, fins i tot abans que actués, en un passadís del plató, ens vam creuar les mirades i li vaig dir: ‘guanyaràs’. No perquè ho sabés, ni per la cançó, ni per la seva actuació. Sinó perquè creia -i crec- que el món necessita més persones com ell”, explicava l’artista català.

I l’amistat va continuar prosperant. “El 26 de novembre de l’any passat, en Miki estava component el seu tercer disc d’estudi. Vam quedar un dia en un estudi a Madrid i li vaig mostrar a ell i als grans Fernando Boix i Alex Pérez una cançó que tenia al calaix i que volia que ell cantés. Li va encaixar tant que la vam rematar aquella mateixa tarda i, per sorpresa meva, em va demanar cantar-la a duo amb ell. La resta és història. Aquest 25 de novembre, serem l’Electricitat. Gràcies per la teva generositat, Miki”, tancava Alfred García, acompanyant una fotografia analògica en què se’ls veu a tots dos.

Tot i ser una publicació compartida en els perfils dels dos artistes, Miki Núñez no ha tardat a deixar un comentari dedicat a Alfred: “Alfred, ets un gran geni. Però a més a més, i sobretot, ets un gran amic i una gran persona. Fer música així, sí que mola”.

Alfred García i Miki Núñez són dos dels artistes catalans amb més projecció a l’estat i la seva col·laboració obre una porta perquè la música en català arribi més lluny que mai.

‘Electricitat’: la primera col·laboració entre Miki Núñez i Alfred García

Notícia

17 Novembre 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant