El proper agent 007 podria ser una dona

Aquest dilluns s’ha publicat una entrevista de Pierce Brosnan, ex agent 007

Pierce Brosnan va aconseguir una gran fama amb el personatge James Bond, però l’actor de 66 anys creu que ha arribat el moment de canviar una mica el personatge. En una entrevista publicada aquest dilluns al The Hollywood Reporter Brosnan creu que el proper agent 007 ha de ser una dona.

“Sí, crec que hem vist als homes fer-ho durant els últims 40 anys, sortiu del mig nois, i poseu-hi una dona. Crec que seria molt emocionant”

Els últims rumors apunten a la possibilitat que Lashana Lynch sigui la protagonista de la propera pel·lícula 007. L’actriu de 31 anys és coneguda pel seu paper com a Maria Rambeaua a Captain Marvel. Tot i que no s’ha ni confirmat ni desmentit.

En total s’han gravat 27 pel·lícules de James Bond, 24 oficials i tres amb drets cedits, i els actors que han interpretat l’agent 007 han estat Barry Nelson, David Niven, Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig. Aquest últim està acabant de gravar la seva cinquena pel·lícula que s’estrenarà el 2020 i es dirà No time to die. Podria ser l’última pel·lícula en la qual el personatge principal sigui un home?

Notícia

9 Setembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
RAC105 i RAC1 ja som a Radioplayer
Notícia 20 Feb 2020

RAC105 i RAC1 ja som a Radioplayer

Les emissores del Grup Godó, RAC105 i RAC1, també es poden escoltar al principal agregador d’emissores de ràdio de l’estat, Radioplayer. Així es potencia una via...

Estàs escoltant