El Primavera Sound s’ajorna fins el 2021

El festival Primavera Sound ha anunciat la cancel·lació de l’edició d’aquest any, que s’anava a celebrar primerament entre el 3 i el 7 de juny i que posteriorment es va ajornar del 26 al 30 d’agost.

En un comunicat emès al compte de Twitter oficial del festival, la organització ha admès la impossibilitat de celebrar enguany el festival i ha anunciat la data pel proper any: del 2 al 6 de juny de 2021.

Entre els artistes del cartell d’enguany, amb què el festival hagués celebrat el seu vintè aniversari, trobem noms com Massive Attack, The Strokes, C.Tangana, Iggy Pop, The National, Lana del Rey, Beck, Bad Bunny o Jesus and The Mary Chain, entre molts altres.

En el mateix comunicat també s’ha aclarit que les entrades adquirides seran vàlides per a l’edició del 2021 i que inclouran beneficis especials per a tots aquells que decideixin conservar-les.
En el cas que el públic vulgui el reemborsament dels diners, ho podrà sol·licitar a partir del proper 3 de juny, data en què el festival anunciarà els primers artistes confirmats per l’any que ve.

Notícia

12 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant