El ‘nou single’ de Lady Gaga animant els fans a votar: ‘The voting sing-a-long’

“Aquest és el meu nou single”

Molts noms importants del món de la música s’han posicionat a les eleccions presidencials dels Estats Units. Pink, Demi Lovato, Madonna, Rihanna i un llarg etcètera d’artistes han demanat als fans que vagin a votar.

Ara és el torn de Lady Gaga, que ha compartit un vídeo molt divertit, en què se la veu tocant una cançó a piano mentre explica com s’ha de fer per votar.

Al text hi podem llegir: “Sé que és cursi, però ladygaga.turbovote.org és fàcil. Aquest és el meu nou single. No et rendeixis, és important que s’escolti la teva veu!”.

El tema és una espècie de cançó de bressol en què Gaga explica com votar: “Saps com votar? Conec un lloc on pots anar. T’ajudaran a registrar-te, t’informaran sobre com votar, et diran on has d’anar. Sé que alguns de vosaltres no ho sabeu”.

Per acabar afegeix: “Agafa el teu DNI estatal o llicència de conduir. Necessitaran el teu nom i la data de naixement i, per evitar embolics, prepara els últims quatre dígits del número de la seguretat social. També necessitaran la direcció de casa teva. Sé que això és cursi, però turbovote.org és fàcil”.

No és la primera vegada que Lady Gaga anima els fans a votar. Sense anar més lluny, fa pocs dies va publicar una llista d’estats on encara hi havia el registre de votants obert.

“Hi ha més de 20 estats amb el registre de votants obert encara! Ja t’has registrat? Volem tots!”

Fa pocs dies, Lady Gaga va ser notícia perquè va penjar un cartell de més de cinquanta metres a la façana d’un edifici de Los Angeles en què la cantant compartia algunes reflexions i sensacions que va tenir durant els procés de creació del seu últim àlbum, Chromatica.

 

Notícia

16 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant