El nou disc de Jonas Brothers podria arribar aviat

A principis d’aquest any sabíem que els Jonas Brothers estaven treballant en un nou disc, del qual es van donar a conèixer dues de les cançons que inclouria: What a man gotta do i Five more minutes. D’altra banda, Nick Jonas, declarava que el disc arribaria molt abans del que la gent es pensava, ja que estava pràcticament finalitzat.

Fa tres mesos, just abans de la pandèmia, anunciaven que en breu es sabrien tots els detalls, incloent les col·laboracions i revelant la participació de Ryan Tedder, de One Republic.

Però la pandèmia provocada pel coronavirus no va ser un bon context per fer l’anunci oficial ni pel llançament, per tant, el que estava a punt de succeir fa tres mesos podria arribar en qualsevol moment.

El successor de Happiness begins, publicat fa només un any i mig, arribarà en una època de plena creativitat del trio de germans, que van tornar amb energies renovades després de sis anys de silenci musical. A part de l’últim disc i del que està per venir, el grup ha publicat un documental sobre la seva reunió familiar, Chasing happiness, i un altre sobre la seva gira en directe, Happiness continues: A Jonas Brothers Concert Film.

 

Notícia

3 Juny 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant