‘El juego del calamar’ fa que Netflix rebi una demanda a Corea del Sud per consum excessiu d’internet

‘El juego del calamar’ fa que Netflix rebi una demanda a Corea del Sud per consum excessiu d’internet

No hi ha dubte que El juego del calamar s’ha convertit en una de les sèries més virals del moment, competint directament amb grans títols com La casa de papel o Élite.

A Corea del Sud, país originari de la sèrie, ha disparat el consum d’internet de tal manera que l’empresa SK Broadband ha interposat una demanda a Netflix.

Aquesta empresa proveïdora d’internet al·lega que aquesta sèrie està provocant un trànsit de dades desmesurat i considera que la plataforma de streaming hauria d’assumir l’augment del cost pagant una taxa.

Netflix, per la seva banda, diu que la seva feina és proporcionar contingut i no facilitar l’accés a internet dels seus usuaris.

No és l’única polèmica d’‘El juego del calamar’

Sempre que alguna cosa es torna tan viral sorgeixen polèmiques, i aquest cas no n’ha estat una excepció.

La sèrie revela un número de telèfon, el que apareix a les targetes que reben els possibles participants del joc. Aquest número pertany a un coreà de 40 anys que no para de rebre trucades i missatges de text. Concretament ha explicat que rep unes 4.000 trucades al dia de gent que li diu que vol participar en el joc.

El cas fins i tot ha arribat a la política, ja que Huh Kyung-young, del Partit Revolucionari Nacional coreà, ha declarat que està disposat a pagar 100 milions de wons (uns 73.000 euros) si li cedeix el número.

A més d’aquest incident, la sèrie també ha hagut d’incloure un missatge de perill per efectes estroboscòpics a les persones sensibles a la llum després que, a l’episodi número 4, hi aparegui una seqüència de gairebé quatre minuts on la pantalla fa una espècie de flaix.

No sabem com acabaran totes aquestes demandes, però el que és cert és que El juego del calamar ja és la sèrie del moment.

‘El juego del calamar’ fa que Netflix rebi una demanda a Corea del Sud per consum excessiu d’internet

Notícia

4 Octubre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant