El Festival Strenes tanca la novena edició amb èxit, tot i la pandèmia

El Festival Strenes tanca la novena edició amb èxit, tot i la pandèmia

El Festival Strenes s’ha fet a Girona, amb RAC105 com a emissora oficial, del 26 de març al 2 de maig, amb el lema “La creació no es pot ni restringir ni confinar”.

Durant aquests dies han passat per la ciutat grans grups de casa nostra, com La Casa Azul, Oques Grasses, La Pegatina, Zoo, Judit Neddermann, Ferran Palau i Smoking Souls, entre molts altres, i hi han assistit prop de 10.000 espectadors repartits en 27 concerts.

El festival va arrencar molt bé, però el confinament comarcal dictat pel Procicat ha fet que s’hagin hagut de retornar els diners de moltes entrades i que s’hagin hagut de tornar a posar  a la venda. Molts espectadors les havien comprat abans de la normativa i finalment no hi han pogut anar.

Tot i els entrebancs, el festival gironí ha estat un èxit gràcies al suport incondicional i la confiança del públic, que ha respost de manera molt favorable. L’únic concert que s’ha hagut de suspendre ha estat el dels Arnau Griso i ha estat per culpa de la meteorologia adversa d’aquest cap de setmana. La resta de concerts s’han pogut fer amb normalitat.

L’Strenes destaca l’aposta feta pel talent emergent amb la secció Talent Gironí, que ha acostat al públic una sèrie de propostes locals amb Carmen 113, David Busquets, Relat (guanyador del Premi Talent Gironí 2021), Marta Pérez i Jordi Serradell, que han tingut molt bona acceptació.

Recalquen que el Festival Strenes ha resistit els embats de la pandèmia gràcies al suport del públic i del risc assumit per l’organització, que referma així el seu compromís amb els creadors.

El Festival Strenes tanca la novena edició amb èxit, tot i la pandèmia

Notícia

4 Maig 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant