El Festival de Cap Roig s’ajorna fins el 2021 i avança els primers artistes confirmats

El Festival de Cap Roig, que estava programat del 10 de juliol al 22 d’agost, ha anunciat el seu ajornament fins el 2021, degut a la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

En les darreres setmanes, l’organització ha estat treballant per reprogramar els concerts i anunciar així les primeres dates de la pròxima edició. Les actuacions que s’han pogut reprogramar són les següents: Manel, Pablo Lopez, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp’s Roger Hodgson, Estopa, Ara Malikian, Sergio Dalma, El Pot Petit (Cap Roig mini), Blaumut, David Bisbal, Mag Lari (Cap Roig mini), Morat i Antonio José.

Les entrades ja adquirides per aquests concerts seran vàlides l’any que ve amb el mateix lloc assignat, tot i que les persones que no puguin assistir a la nova data podran sol·licitar la devolució de l’import per correu electrònic a ticketing@caproigfestival.com.

Els concerts que no s’han pogut reprogramar per a l’edició de 2021, queden cancel·lats, i durant les pròximes 48 hores, la promotora que organitza el festival, Clipper’s Live, procedirà al reintegrament de l’import de les entrades. Els concerts cancel·lats són els següents: The Lumineers, Yann Tiersen, Lionel Richie, Mika, Gilberto Gil-Nos a Gente, Herbie Hancock, Juan Diego Flórez, Andrea Bocelli, Travis, Aitana i Julio Iglesias.

A principis de l’any que ve es revelarà el cartell complet de Festival de Cap Roig 2021, una cita ineludible dels estius a casa nostra, amb els artistes de gran rellevància i un entorn natural únic com són els Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell.

 

Notícia

11 Juny 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant