El Festival Cruïlla també s’ajorna, però presenta el Cruïlla XXS

Cruïlla anuncia que el festival s’ajorna als dies 8,9 i 10 de juliol del 2021

A causa del Covid19 estem vivint uns mesos de cancel·lacions i ajornaments de festivals, aquesta setmana s’han ajornat el ClowniaFestival, el CanetRock, el Primavera Sound i ara es el torn del Festival Cruïlla.

En aquest cas l’organització del festival ha decidit ajornar-lo fins els dies 8,9 i 10 de juliol del 2021. Les entrades d’aquesta edició del 2020 seran vàlides per la de l’any vinent i el festival es posarà en contacte per mail amb tots els compradors a finals de maig per oferir totes les opcions disponibles per als que no puguin assistir a la nova data.

Cruïlla XXS un cicle d’esdeveniments a la ciutat de Barcelona

Tot i així, el festival crea el Cruïlla XXS, un cicle d’espectacles a l’aire lliure repartits per els punts més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Estan treballant amb el Poble Espanyol, amb el Recinte Modernista de Sant Pau, amb el Teatre Nacional de Catalunya per a disposar del seu jardí i amb l’Ajuntament de Barcelona per altres espais.

Encara no han presentat el cartell, però han dit que la programació mantindrà l’ànima del Cruïlla amb una àmplia i variada oferta de més de 200 espectacles pensats per la Fase2, en la que es permeten 400 persones assegudes, amb distància de seguretat i les mesures d’higiene necessàries.

Notícia

15 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant