El Festival Cruïlla anuncia els primers noms per a l’edició de 2021

Fa pocs dies, el Cruïlla confirmava el que era d’esperar: que l’edició d’enguany s’ajornava fins el 2021 a causa de la pandèmia pel COVID-1, i ho feia anunciant el Cruïlla XXS, un cicle d’activitats i espectacles de petit format que es duran a terme a diferents espais de la ciutat de Barcelona.

Però el festival ja està amb la mirada posada en l’edició de l’any vinent, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol de 2021, i l’organització ja ha anunciat els primers noms per a la seva propera edició.

La primera llista de confirmacions la formen: Two Door Cinema Club, Kase.O, Residente, Morcheeba, Of Monsters and Men, Sopa de Cabra, León Benavente, Novedades Carminha, Perotá Chingó, Lágrimas de Sangre, Fuel Fandango, Rayden, Djaikovski, Gertrudis, Ebri Knight, Siloé i Meritxell Nedderman.

 

Tal i com va anunciar l’organització fa uns dies, les entrades de Cruïlla 2020 seran vàlides per a Cruïlla 2021, i el festival es posarà en contacte amb tots els compradors a finals de maig per oferir-los totes les opcions disponibles, en el cas que no puguin assistir a la nova cita.

 

Notícia

19 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant