El Cruïlla XXS anuncia els primers artistes confirmats

El Cruïlla XXS anuncia els primers artistes confirmats

Fa uns dies, el Festival Cruïlla ajornava la seva edició d’enguany fins l’any que ve, però anunciava el Cruïlla XXS, un cicle d’espectacles de petit i mitjà format, adaptat a les noves circumstàncies, que es farà aquest estiu a Barcelona.

L’organització ha presentat avui les primeres propostes confirmades que tindran lloc a espais emblemàtics de la ciutat, com ara el Poble Espanyol, el Disseny Hub Barcelona, els jardins del TNC, el Recinte Modernista de Sant Pau o l’Anella Olímpica. Les activitats tindran un aforament màxim de 400 persones i es compliran totes les mesures d’higiene i seguretat necessàries.

Així doncs, pel que fa a concerts, entre els noms que s’han confirmat avui trobem els de Iseo- Back to the Roots, Muchachito (Hombre Orquesta Show), Roger Mas, Ramon Mirabet, Rayden, Kaydy Cain, Ms Nina, Joan Colomo, Ladilla Rusa, Obeses, Sanjosex, Mazoni, Ebri Knight, The Sey Sisters, Cris Juanico, Maruja Limón, Quico Pi de la Serra, Delafé, Pau Riba o Rufus T. Firefly, entre d’altres.

A més, tal i com s’havia anunciat, el Cruïlla XXS també oferirà arts escèniques, monòlegs, circ, conferències i molt més.
Les entrades es posaran a la venda el proper dijous 28 de maig a www.cruillabarcelona.com.

 

 

El Cruïlla XXS anuncia els primers artistes confirmats

Notícia

22 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant