El Cruïlla de Primavera anuncia noves incorporacions al cartell

El Cruïlla de Primavera anuncia noves incorporacions al cartell

El Festival Cruïlla està finalitzant la seva edició de tardor i continua anunciant noves incorporacions al cartell del Cruïlla de Primavera, que se celebra del 5 de febrer al 24 d’abril en set sales de Barcelona (Apolo, Auditori de Barcelona, Sala Barts, La 2 de Apolo, Luz de Gas, Razzmataz i Sant Jordi Club).

Avui han anunciat la incorporació de nou artistes més.

31 FAM 

El Barcelona s’ha convertit en tot un fenomen entre la gent jove, i en un referent de la música urbana del país.

Arde Bogotá

Amb només dos anys d’història, la banda de Cartagena s’ha convertit en una revelació al rock-pop espanyol. Les seves lletres parlen d’amor, joventut i futur.

Ocata

El mateix dia que actua Arde Bogotá, també actuarà Ocata. El grup format l’any 215 presentarà el seu nou àlbum.

Ana Tijoux

La xilena torna al rap, a la paraula, a l’internacionalisme que ens reclama l’emergència mundial, a ser una en totes i totes en una, a la lluita antifeixista.

Niños Mutantes 

Niños Mutantes presenta Ventanas, el disc amb el qual han obert la seva llar a nous corrents: aires electrònics i llatinoamericans flueixen ara per casa seva. Una casa que, tot i això, continua descansant sobre els sòlids fonaments del “sonido mutante”.

Rita Payés i Elisabeth Roma 

Rita Payés arriba al Cruïlla Primavera per oferir un concert únic a la Sala Barts. De moment, es tracta de l’única data anunciada a Barcelona el 2022, una oportunitat única per descobrir o retrobar-se amb el talent i la força expressiva de la Rita i l’Elisabeth, la seva mare.

Tote King

Toteking publica The Kingtape, una impecable col·lecció de hits amb què el MC reclama el que ja és de facto seu: el tron ​​del hip-hop espanyol. 18 cançons, la meitat inèdites fins ara, amb un Tote a qui no se li resisteix res: del boom bap clàssic al rap rock, els aires llatins o les sonoritats del trap. Ell segueix allà, rapejant esplèndid, ràpid, amb el nervi de sempre i amb el verb més esmolat que mai.

Habla de mí en presente 

Influïts per l’escena tecno de Berlín, ciutat on el grup va néixer, els sis músics que formen Habla de mí en presente van anomenar el seu estil de vida, potser encara més que la seva música, tecnorumba.

Fa pocs dies van anunciar els concerts de Varry Brava, Delaporte, The Divine Comedy, Fuel Fandango, Miss Caffeina, Novedades Carminha, Ginestà, León Benavente, Lágrimas de Sangre i Els Catarres, que tornen amb un disc sota el braç. El nou treball, del qual encara no en sabem el nom, serà el cinquè disc de la banda i arriba després de tres anys sense publicar cap cançó nova.

Tota la informació i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com

El Cruïlla de Primavera anuncia noves incorporacions al cartell

Notícia

24 Novembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant