El 24 de novembre torna Start 105, un concert d’Estrella Damm i RAC105 per donar protagonisme a grups emergents

El 24 de novembre torna Start 105, un concert d’Estrella Damm i RAC105 per donar protagonisme a grups emergents

RAC105 és una ràdio compromesa amb la música feta a casa nostra i en català i per aquest motiu, amb Estrella Damm, anunciem la segona edició de Start 105: una iniciativa per donar a conèixer artistes emergents.

Si vols venir a la segona edició de Start 105 clica aquí!

El panorama musical català està gestant una nova fornada d’artistes cridats a triomfar i RAC105 et convida a veure’ls néixer.

El 24 de novembre, a 20 h, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm vine a prémer l’start de les carreres de:

Lal’Ba

Lal’Ba ja s’ha convertit en una de les bandes revelació de la temporada. Les seves cançons, a cavall entre l’estil urbà i el pop electrònic, tenen unes lletres que connecten a l’instant amb el seu públic, i de ben segur també amb Start 105.

El trio d’Olesa de Montserrat ha estat capaç de col·laborar amb artistes d’estils tan diferents com Adrià Salas (La Pegatina), Maluks (una de les bandes femenines més populars de l’escena valenciana) i Ariox (cantautora emergent elogiada).

Ara com ara, Lal’Ba ja ha publicat quatre singles que sumen milers de reproduccions a les plataformes digitals. Abella reina és el tema més nou del grup, que parla de l’empoderament femení i de les desigualtats de gènere que a hores d’ara encara existeixen, tot i que la seva cançó més escoltada és Quan arribi Lal’Ba.

Roger Padrós

En Roger Padrós va començar a estudiar música als cinc anys i des de llavors fins a l’actualitat continua formant-se. Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l’oportunitat de formar part de la setena edició de La Voz, on va tenir un llarg recorregut i va arribar a les finals. Aquest fet va precipitar l’aposta per una carrera artística professional.

Actualment, també és músic resident a Casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d’artistes reconeguts amb continuïtat.

Durant el 2022, apostant per un equip jove comença la producció i el desenvolupament del seu primer àlbum discogràfic: La vida és millor, que descriu com “un punt de trobada, la taula on seus a menjar amb els teus, la teva habitació o el bar on et trobes amb els amics de sempre. Espais coneguts on pots ser tu mateix”.

El seu single Digue’m ha estat la cançó en català més radiada del mes d’octubre, i tenim clar que la seva participació a Start 105 serà memorable.

El 24 de novembre torna Start 105, un concert d’Estrella Damm i RAC105 per donar protagonisme a grups emergents

Notícia

14 Novembre 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant