Ed Sheeran té un imperi immobiliari xifrat en 78 milions de dòlars

Ed Sheeran es va retirar a finals del 2019, però això no li ha impedit continuar acumulant una gran fortuna. Se n’anava per la porta gran, deixant un àlbum ple de col·laboracions titulat No. 6 collaboration project que no ha deixat de sonar durant tot aquest temps a totes les emissores de ràdio del món i també a través de les plataformes de música sota demanda.

Tot això, sumat als diners que ha fet durant les gires, fa que Sheeran sigui una de les figures amb més poder adquisitiu de la Gran Bretanya.

Sembla que durant el confinament i l’embaràs de la seva dona, Cherry Seaborn, Ed Sheeran s’ha dedicat a comprar propietats immobiliàries. Segons informa el diari britànic The Sun, les companyies que gestionen el seu patrimoni xifren en 78,1 milions de dòlars totes les seves propietats.

A més de les cases i pisos que té repartides per tot el territori britànic, el cantant s’ha fet un petit poble prop de Suffolk i l’ha batejat com a Sheeran-ville.

Es tracta d’una granja del s. XVI que va comprar l’any 2012 i que va restaurar, però sembla que li va quedar petita i va decidir ampliar-la adquirint les propietats que tenia al voltant. D’aquesta manera va acabar conformant un petit poble amb un estany natural, una platja privada, una casa en un arbre enorme, un cap de futbol i, fins i tot, un pub al jardí.

Un bon espai on podrà córrer la seva primera filla, Lyra Antartica Seaborn Sheeran.

Notícia

25 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant