Ed Sheeran ja té data per tornar a la música

Ed Sheeran ja té data per tornar a la música

Ed Sheeran es va retirar a finals del 2019, anunciant que volia dedicar temps a la seva família. Els rumors deien que volia ser pare, i així va ser. A principis de setembre de l’any passat va tenir la seva primera filla, Lyra Antartica Seaborn Sheeran.

Fa uns mesos que s’apunta que Sheeran ja està preparat per tornar; de fet, abans de finalitzar el 2020 ens va reglar Afterglow una cançó que s’ha convertit en tot un èxit.

El 17 de febrer, l’artista va fer 30 anys i per celebrar-ho va compartir una imatge amb un pastís i una foto de quan era petit al seu instagram.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ed Sheeran (@teddysphotos)

La foto està acompanyada d’un text que diu: “30 avui. Gràcies per tots els vostres meravellosos missatges, em sento molt estimat. Ara mateix vaig vestit igual que al meu tercer aniversari, a punt de devorar Colin, l’eruga pirata, pobreta.”

I afegeix: “Tornaré a estar en línia amb la quarta entrega de la sèrie a finals d’aquest any, fins llavors xx”.

Ed Sheeran ha publicat tres àlbums que segueixen un patró matemàtic: + (Plus), x (Multiply) i ÷ (Divide). Segons el comentari Sheeran està preparat per treure el quart àlbum de la sèrie abans de finalitzar el 2021, això vol dir que abans ja podríem gaudir del single de presentació. Seguint el mateix patró, el símbol matemàtic que falta és – (Minus), així es podria dir el nou treball, tot i que encara no s’ha confirmat.

 

Ed Sheeran ja té data per tornar a la música

Notícia

19 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant