Ed Sheeran i Elton John publicaran una cançó de Nadal

Ed Sheeran i Elton John publicaran una cançó de Nadal

Ed Sheeran ha fet una entrevista a la ràdio neerlandesa NPO Radio 2 i ha declarat que està preparant una cançó de Nadal al costat d’Elton John. El presentador li ha preguntat quan podrien escoltar una bonica cançó de Nadal de Sheeran, i ell ha respost que si esperen dos mesos la podran escoltar.

Ha explicat que cada any rep una trucada d’Elton per desitjar-li bon Nadal i que l’any passat l’artista li va dir: “Step into Christmas és el número 6 a la llista. Tinc 74 anys i encara és un hit!, això és genial!” i va afegir: “Vull fer una altra cançó de Nadal, la vols fer amb mi?”

Sheeran també ha explicat que mai havia volgut fer una cançó de Nadal, però que la mort d’un amic li va fer canviar la perspectiva. “Em va impactar com les coses poden canviar d’un dia per l’altre i em vaig dir, per què no faig la cançó amb l’Elton John? Pot ser que demà ja no sigui aquí. Aquesta serà una manera fantàstica de celebrar el Nadal”.

Ed Sheeran publicarà el seu nou àlbum titulat = (Equals) el 29 d’octubre i Elton John publica Lockdown sessions la setmana anterior. Després de tot això, arribarà l’esperada col·laboració entre els dos artistes que apunta a ser una de les cançons més importants de cara a aquest Nadal.

Ed Sheeran i Elton John publicaran una cançó de Nadal

Club 105

6 Octubre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant