Ed Sheeran i Elton John presenten ‘Merry Christmas’

Ed Sheeran i Elton John presenten ‘Merry Christmas’

Ed Sheeran i Elton John han publicat, aquest divendres, la seva primera cançó de Nadal conjunta. Es titula Merry Christmas i l’han acompanyat d’aquest videoclip.

Fa uns dies Sheeran va explicar com es va gestar aquesta col·laboració. En una entrevista en una ràdio neerlandesa va dir que cada any rep una trucada d’Elton per desitjar-li bon Nadal i que l’any passat l’artista li va dir: “Step into Christmas és al número 6 de la llista. Tinc 74 anys i encara és un hit!, això és genial!”, i va afegir: “Vull fer una altra cançó de Nadal, la vols fer amb mi?”.

Durant aquests dies han estat anunciant el tema amb un vídeo promocional en què es veu Sheeran trucant a la porta d’Elton amb cartolines en què es pot llegir: “Hola. L’any passat per Nadal vaig rebre una trucada del meu col·lega Elton John. Em va dir que hauríem de fer una cançó de Nadal. Jo li vaig contestar que ‘sí, potser el 2022’, però realment vaig escriure la tornada aquell dia i ara som aquí. La nostra cançó de Nadal ‘Merry Christmas’ s’editarà divendres”.

Es tracta d’una nadala benèfica, ja que destinaran tots els fons a dues de les seves fundacions.

Ed Sheeran i Elton John presenten ‘Merry Christmas’

Notícia

3 Desembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant