Ed Sheeran es passa a la música electrònica sota el pseudònim ‘Gingerbread’

Ed Sheeran es passa a la música electrònica sota el pseudònim ‘Gingerbread’

La cançó es publica divendres

Fa pocs dies Ed Sheeran va reaparèixer per llançar la cançó Afterglow. Molta gent ho va interpretar com un avançament del retorn de l’artista, que està retirat des de finals del 2019, però Sheeran ha deixat clar que de moment fer un disc nou no és una prioritat.

Sembla que durant el temps que ha estat retirat ha pogut explorar altres facetes artístiques i aquest divendres publicarà un remix de la cançó Sword from the stone, de Passenger —que és amic de l’artista— sota el pseudònim Gingerbread.

Una font propera a Ed Sheeran ha declarat a The Sun que els dos cantants “són amics des que eren adolescents i han fet versions de cançons junts abans, però mai han fet una cosa com aquesta. Reunir-se a l’estudi no era una opció el 2020, però l’Ed ha produït aquest nou remix de Sword from the stone i a tots dos els encanta”.

La producció arriba després d’haver sabut les dades de facturació d’Ed Sheeran durant el 2020, que pugen a gairebé 80 milions d’euros, tot i que ell n’hauria rebut uns 40 de beneficis nets. Una xifra que sorprèn perquè durant l’any passat Sheeran va estar retirat del món de la música sense fer cap concert ni treure cap cançó. Tot i així, continua sent un dels artistes britànics que més facturen.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed Sheeran es passa a la música electrònica sota el pseudònim ‘Gingerbread’

Notícia

11 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant