Ed Sheeran, Elton John, Courteney Cox i Brandi Carlile, canten ‘Tiny dancer’

Ed Sheeran, Elton John, Courteney Cox i Brandi Carlile, canten ‘Tiny dancer’

Feia molt temps que els fans de la sèrie dels 90 Friends esperaven un retrobament, i des que es va emetre Friends: The reunion que no parlen de res més.

Ed Sheeran ha declarat més d’una vegada que és un gran fan de la sèrie i, a més, manté una gran amistat amb Courteney Cox, l’actriu que va donar vida a Monica Geller. Fa pocs dies Cox va mostrar el seu dot al piano al costat de Sheeran amb un fragment d’una de les noves cançons del britànic, i ara hi torna amb Tiny dancer.

Però aquesta vegada no han estat sols; els han acompanyat ni més ni menys que Elton John, el creador de la cançó, i la cantant Brandi Carlile.

No han triat la cançó perquè sí; l’han volgut dedicar a Lisa Kudrow, actriu que interpretava Phoebe Buffay, en record a un dels grans moments de l’episodi de Friends, The one with the Princess Leia fantasy, on la Phoebe mencionava de manera incorrecta una part de la lletra de la cançó d’Elton John.

La mateixa actriu ho ha agraït amb un vídeo publicat a Instagram.

Ed Sheeran està a punt per tornar a la música amb un nou disc

Fa uns dies Ed Sheeran va fer una entrevista a la ràdio televisió pública britànica i va dir que el seu àlbum nou ja hauria d’estar al mercat, però que s’ha endarrerit per culpa de la pandèmia. També ha explicat que “el primer single és molt diferent. Cada cop que trec un single d’un disc estic nerviós perquè no sé com funcionarà. M’agrada la idea de treure una nova cançó i no saber com reaccionarà la gent”.

El 25 de juny ha d’arribar el primer senzill.

Ed Sheeran, Elton John, Courteney Cox i Brandi Carlile, canten ‘Tiny dancer’

Notícia

8 Juny 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant