Ed Sheeran diu que ha superat les addiccions gràcies a la seva dona

L’artista ho ha explicat en una entrevista

A finals del 2019 Ed Sheeran ens explicava que necessitava temps per dedicar a la família, viatjar i viure. I que es retirava durant un període de 18 mesos: no només dels escenaris, sinó també de les xarxes socals.

Durant aquest temps, tot i que ha continuat sonant per les emissores d’arreu del món amb l’últim treball que ens va deixar abans de retirar-se, ha estat apartat de la vida pública. Fa pocs dies, però, es va deixar veure en una conferència en línia per parlar de l’ansietat.

Sheeran ha declarat que va passar per una etapa amb molta ansietat en què que va començar a beure alcohol i a menjar sense control a causa de la seva “personalitat addictiva”.

A més a més, fa pocs dies es va publicar una entrevista al diari The Sun en què l’artista cita Elton John: “Estic llegint el llibre d’Elton John i hi ha moltes coses que ell ha fet i que jo també faig. Ell deia que no es podia menjar només un gelat, sinó que en menjava fins que vomitava.” I afegeix: “Això també em passava a mi”.

També declara que durant els anys 2014 i 2015 les gires el van empènyer a consumir drogues i alcohol pràcticament cada dia fins que es va convertir en una cosa habitual. “Dorms a l’autobús tot el dia, et despertes, fas un concert, beus i tornes a l’autobús”. I afegeix: “Probablement és la pitjor època que he viscut”.

La seva parella, Cherry Seaborn, ha estat una gran ajuda en el canvi d’hàbits. “Fa molt exercici, i vaig començar a córrer amb ella. Menja de manera més o menys saludable i jo vaig començar a fer-ho. No beu gaire, de manera que jo també vaig deixar de beure en excés”, explica l’artista. I conclou: “Ella ho ha canviat tot”.

 

Notícia

28 Juliol 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant