Ed Sheeran acaba a l’hospital després d’un incident amb la princesa Beatriu de York i una espasa

Tot va passar l’any 2016

Es tracta d’un rumor que va començar a córrer durant aquell any, però que ningú va explicar i que ara es confirma. El mànager del britànic ha parlat d’aquell incident en una entrevista a The Telegraph.

El dirari The Sun va publicar l’any 2016 una informació en què deia que “A Ed el van convidar a sopar amb la princesa Beatriu. Tots es van asseure. Hi havia més de 20 convidats, entre ells, Sarah Ferguson i James Blunt. A mesura que avançava la nit, van començar a parlar d’honors amb James Blunt, que bromejava dient que li encantaria ser cavaller”.

En aquell moment “Beatriu va dir de broma que ho podia arreglar i va anar a buscar una espasa cerimonial. La va sostenir sobre de James Blunt i li va dir: ‘Aixequi’s, Sir James’.” La broma no va ser el que esperava la princesa, perquè “va calcular malament el pes i, en lloc de fer-li un toc a l’espatlla, l’espasa se li va balancejar cap endarrere on hi havia Ed Sheeran. La fulla li va tallar la cara i es va quedar a uns centímetres de l’ull”.

El mànager de Sheeran, Stuart Camp, ha dit a The Telegraph que no n’havia parlat fins ara “perquè em vaig posar en mode protector amb aquest tema i per això no l’hem comentat públicament.” Algunes persones li van dir que no digués que havia estat la princesa Beatriu i ell va pensar que no en parlaria i així no havia de dir cap mentida.

Després del tall, Ed Sheeran va haver d’anar a urgències a l’Hospital d’Epson. Des d’aquell incident no s’han tornat a veure.

Avui n’han parlat a ‘La primera hora’

 

Notícia

13 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant