Dua Lipa, la gran guanyadora d’uns Premis Brit sense distància de seguretat ni mascaretes

Dua Lipa, la gran guanyadora d’uns Premis Brit sense distància de seguretat ni mascaretes

Aquesta nit s’han lliurat els Premis Brit a l’estadi O2 de Londres en un espectacle amb més de 4.000 persones sense distància de seguretat ni mascareta.

La gran guanyadora de la nit ha estat la britànica Dua Lipa que s’ha emportat el guardó a millor artista femenina i millor àlbum de l’any per Future nostalgia. A més la cantant ens ha regalat alguns dels grans moments de la nit amb una actuació que ha començat a la parada de metro de Charing Cross i ha acabat a l’escenari de l’O2 Arena.

Però no només ha sorprès en la seva actuació, ja que en el moment de recollir el premi ha pujat a l’escenari amb un outfit que recordava molt Amy Whinehouse per pronunciar un discurs adreçat als sanitaris, que han estat bona part del públic, i reclamar que els apugin el sou.

“Hi ha una gran diferència entre gratitud i respecte cap als treballadors essencials. Perquè és molt bo aplaudir, però se’ls ha de pagar el que es mereixen. Així que us demano una ovació perquè Boris [primer ministre del Regne Unit] capti el missatge que tots compartim, que és que mereixen una paga justa”.

La gala també ens deixa Taylor Swift amb el Premi Global Icon en reconeixement a la seva carrera.

També han rebut premis Griff, Arlo Parks, Billie Eilish i Haim, en una edició, per tant, especialment marcada per la presència femenina.

Cal destacar el premi a millor grup britànic per Little Mix, ja que ha estat la primera vegada en els gairebé 50 anys d’història dels premis que una banda formada exclusivament per dones guanya aquesta distinció.

Harry Styles s’ha endut el guardó a millor single per Watermelon sugar.

Les actuacions més importants de la nit

No hi ha dubte que els Premis Brit sempre ens deixen grans actuacions i, a més de la de Dua Lipa, destaquen la de The Weeknd, guanyador del premi a millor artista masculí internacional, que ha recreat una gran tempesta a l’escenari.

Olivia Rodrigo també ha protagonitzat un gran moment cantant el seu primer single, Drivers license per primera vegada a Londres.

Rag’n’Bone Man ha aparegut a l’escenari per cantar el duet amb Pink a distància, ja que l’artista no ha pogut assistir a la gala.

I no ens podem deixar l’actuació dels britànics Coldplay, que han estat els encarregats d’obrir la nit des d’un escenari flotant al mig del riu Tàmesi i cantant el seu nou tema Higher power.

Com pots comprovar, ha estat una gala marcada pels artistes que més sonen a RAC105.

Dua Lipa, la gran guanyadora d’uns Premis Brit sense distància de seguretat ni mascaretes

Notícia

12 Maig 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant