Dua Lipa ajorna la seva gira europea i avança la publicació del nou disc

La cantant Dua Lipa ha ajornat l’inici de la seva gira europea que havia de començar el proper mes d’abril a l’estat espanyol i que l’havia de dur al Palau Sant Jordi el dia 28.

La nova data que ha anunciat avui és la del 14 de febrer de 2021 al mateix recinte, i les entrades ja adquirides seran vàlides per aquest nou concert.

 

L’artista, a més, ha anunciat que publicarà Future Nostalgia, el seu segon disc, una setmana abans del previst, és a dir, aquest mateix divendres. Aquesta decisió ha estat presa arran  de la filtració del nou treball a Internet, fet que tants maldecaps ha donat a l’artista en les últimes hores.

Fins el moment s’han editat com a senzills oficials tres de les cançons del nou disc: “Don’t start now”, la peça estrella i un dels èxits més importants de la britànica, que acumula més de 700 milions de reproduccions a Internet, “Physical”, la més recent, amb un impactant videoclip rodat per la productora catalana Canada i “Future Nostalgia”, la cançó que dona títol a aquest nou treball.

 

Notícia

24 Març 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant