Dos fans denuncien Madonna per començar tard un concert

La cantant va començar tres hores tard

Madonna ha rebut una denúncia de dos dels seus fans, Andrew Panos i Antonio Velotta, per començar tard dos dels seus concerts l’any passat a Nova York.

El dia 21 de setembre del 2019, Madonna havia de fer un concert a les 20.30 h a Nova York dins del seu Madame X Tour, però no va començar fins a tres hores més tard, concretament a les 23.30 h. Aquest no és l’únic concert en què va passar això, ja que el dia 1 d’octubre havia de fer un altre espectacle a la mateixa hora, i va començar a les 22.40 h.

Aquest fet ha provocat que dos dels seus fans hagin presentat una denúncia a la Cort Suprema de Brooklyn per reclamar una compensació econòmica. Segons els demandants, el retard els va fer perdre l’últim tren per tornar a casa, cosa que va provocar que haguessin de passar la nit a la ciutat amb el cost econòmic que això suposa.

Aquests retards poden estar relacionats amb l’estat de salut de Madonna. La cantant ha hagut de cancel·lar alguns concerts per problemes de salut, de fet, ella mateixa va publicar un vídeo on se la veia entrant en una banyera de gel, per combatre els dolors musculars que té des de fa temps.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Where’d The Love Go? ……………….Ice Bath after Party Game! 🥶 🛁 🇵🇹 #madamextheatre #icebath @ahla_malik @jeanmichelete

Una publicación compartida de Madonna (@madonna) el

Notícia

5 Febrer 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant