Dolly Parton ha esperat el seu torn per rebre la vacuna del covid tot i haver-la finançat amb un milió de dòlars

La cantant ha fet una versió de ‘Jolene’ per animar els seus fans a vacunar-se

En aquests moments en què no paren d’arribar notícies de personatges públics que se salten la llista d’espera i es vacunen a països com l’Aràbia Saudita, s’agraeix que grans figures del món de la música donin exemple i ho facin tal com toca.

Avui la cantant Dolly Parton, de 75 anys, ha rebut la primera dosi de la vacuna de Moderna i ha convertit aquest fet en tot un esdeveniment a les xarxes socials.

Ha compartit un vídeo al seu perfil de Twitter en què es pot veure com abans de rebre la vacuna diu: “Finalment, avui rebré la vacuna. Estic molt emocionada, he esperat molt de temps. Així doncs, estic molt contenta de poder rebre la meva dosi de Moderna avui i vull dir-vos a tots que també ho hauríeu de fer”. I ha afegit: “He canviat una de les meves cançons per la ocasió”, i s’ha posat a cantar ‘Jolene’ canviant la lletra per vaccine.

“Vacuna, vacuna, vacuna. T’ho suplico, si us plau, no ho dubtis. Vacuna, vacuna, vacuna. Perquè un cop t’hagis mort, ja serà massa tard”.

En acabar la cançó ha continuat amb el seu missatge insistint que cal que tothom que pugui es vacuni. “Us vull dir a tots vosaltres… no sigueu gallines! Sortiu i poseu-vos la vostra dosi”.

Dolly Parton va donar un milió de dòlars a la companyia Moderna per la recerca de la vacuna. Gràcies a donacions com la seva, la companyia biotecnològica ha pogut desenvolupar una vacuna eficaç que avui, després d’esperar pacientment el seu torn, ha rebut Parton.  

Notícia

3 Març 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant