‘Dolerme’, la nova cançó de Rosalía

Rosalía ha publicat per sorpresa i en ple confinament, una nova cançó. Es tracta d’una balada romàntica que parla de la sensació d’abandonament per part d’un amor del passat i de la impossibilitat d’oblidar-ho. La producció del tema ha anat a càrrec del seu col·laborador habitual, El Guincho, i del canadenc Frank Dukes, que ha treballat amb altres artistes com Taylor Swift, The Weeknd, Lorde, Camila Cabello o Frank Ocean.  La portada del senzill és obra de l’il·lustrador Jonny Negron.

Segons el missatge que l’artista ha publicat a twitter, “poder fer música és salut mental” en aquests temps d’incertesa. També afirma que espera que la cançó ajudi a la gent a sentir-se una mica millor, tall i com es va sentir ella quan la va escriure.

Es tracta del segon tema que l’artista catalana publica en aquest 2020 (el primer va ser Juro que) i probablement, s’inclourà dins el seu proper disc, que s’espera vegi la llum aquest any. El 3 de juliol és una possible data per la publicació, ja que,  fa uns dies, la cantant publicava un vídeo a les xarxes en el qual es veia dins un estudi de gravació al costat del productor Mike Dean, i acompanyava la publicació amb un missatge en què es llegia l’esmentada data.

 

Notícia

25 Març 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant