Divendres, 21 de gener vine a esquiar amb el ‘Matina, Codina!’ a Port del Comte!

Divendres, 21 de gener vine a esquiar amb el ‘Matina, Codina!’ a Port del Comte!

Apunta’t a la primera esquiada del Matina Codina a Port del Comte! Aquest divendres, 21 de gener, amb l’Ernest Codina i tot l’equip del programa! Ells ja ho tenen tot a punt perquè passeu un dia inoblidable al Pirineu de Lleida.

Conviden 105 oients, i el premi inclou: forfet per oient guanyador i els seus acompanyants (màxim 3 acompanyants) amb assegurança, el transport en autocar i quatre hores de show a càrrec del Matina Codina en directe des de La Cafeteria de l’Hotel Port 1730, de 7 a 11h, amb tots els membres del programa: Ernest Codina, Laura Grau, Albert Bermudez i Marc Lesan.

Si voleu viure el programa  en directe i gaudir de l’esquiada amb el Matina Codina només heu d’omplir aquest formulari i entrareu en el sorteig de les entrades. Si heu estat guanyadors rebreu un correu electrònic abans de divendres 21 de gener amb tota la informació i els detalls de l’esquiada.

 Hi ha temps per participar-hi fins al dimecres 19 de gener

I els que no pugueu anar a veure el programa en directe, el podreu escoltar cada dia de dilluns a divendres de 6 a 11h a Rac105.

Tots cap a Port del Comte amb el patrocini del Patronat de Turisme i Diputació de Lleida i la col·laboració del Consell comarcal del Solsonès.


Informació i condicions:

  • La sortida de l’autocar de RAC105 es farà des de la plaça Francesc Macià (Barcelona), el divendres 21 de gener a les 5.30 h. Per això, l’hora de convocatòria és a les 5.15 h al mateix punt. Totes les persones que vinguin en bus entraran per llista i és obligatori l’ús de mascareta i portar el certificat covid en tot moment.
  • La tornada en autocar a Barcelonaserà a les 16h des del mateix punt de les pistes de Port del Comte on s’ha arribat al matí, per baixar amb l’autocar fins a la plaça Francesc Macià de Barcelona.
  • Els oients que vinguin amb el seu vehicle queden convocats a la cafeteria de l’Hotel Port 1730 ( A peu de pistes – Estació d’esquí Port del Comte, 25284 La Coma, Lleida) entre les 7 i les 9h del matí. IMPORTANT: Només rebran el forfait per accedir a les pistes els oients que vinguin abans de les 9h.
  • Com venir al Port del Comte? Vols saber l’estat de les carreteres? Aquí trobaràs informació actualitzada
  • L’emissora no facilitarà el material d’esquí als oients.
  • Només tindran dret a forfets gratuïts els oients que assisteixin al programa i estiguin acreditats a la llista de guanyadors i s’hi identifiquin.
  • Els oients més petits de 18 anys han de venir sempre amb el seu pare, mare o tutor legal. En cas que l’acompanyant no sigui una d’aquestes tres persones esmentades, s’haurà de presentar per escrit l’autorització del pare, mare o tutor legal autoritzant-lo a venir i participar-hi sota la responsabilitat de l’adult que l’acompanyi.
Divendres, 21 de gener vine a esquiar amb el ‘Matina, Codina!’ a Port del Comte!

Notícia

14 Gener 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant