Dijous, 26 de maig, celebrem el dia Cabró Rock a RAC105

Dijous, 26 de maig, celebrem el dia Cabró Rock a RAC105

Aquest dijous, 26 de maig, celebrem el dia Cabró Rock a RAC105 sortejant cada hora dos abonaments complets per al festival.

Els primers que encetaran el dia Cabró Rock serà l’equip del Matina, Codina! a les 7 del matí, continuaran l’Albert Buscarons i l’Arnau Molet d’11 a 17 h amb La teva música i rematarà el dia l’Enric Font al Ja tardes fins a les 21 h.

El Cabró Rock es farà els dies 10 i 11 de juny a la Zona Esportiva de Vic, comptarà amb alguns dels grans grups de casa nostra. Oques Grasses, Manel, Els Catarres, Sopa de Cabra, Doctor Prats, La Fúmiga, The Tyets, Ítaca Band, Orquestra DiVersiones, Orquestra Maribel, Habla de mí en presente, Clima i Lal’ba són les bandes que passaran pel seu escenari.

A més a més, el festival compta amb DJs de gran renom a Catalunya que s’encarregaran d’amenitzar els canvis de concert amb les seves sessions, i tot l’acte estarà presentat i conduït per l’humorista Guillem Estadella.

Les entrades per al festival ja estan a la venda al web oficial www.cabrorock.cat i, tot i que de moment només hi ha disponibles els abonaments per a tots dos dies, l’organització assegura que més endavant afegirà entrades individuals de dia, sempre subjectes a disponibilitat.

Dijous, 26 de maig, celebrem el dia Cabró Rock a RAC105

Notícia

24 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant