Descobreix totes les actuacions de la gala dels Premis RAC105

Descobreix totes les actuacions de la gala dels Premis RAC105

El dimarts, 17 de maig, se celebra a la Sala Apolo la gala dels Premis RAC105 presentada per Ernes Codina i Marc Sarrats. Durant tota aquesta setmana hem anat anunciant quins seran els artistes que actuaran a la gala.

Oques Grasses

Els d’Osona s’han convertit en una de les bandes catalanes més importants del moment i una de les poques actuacions que faran aquest any serà a la gala dels Premis RAC105.

Els Catarres

Després d’un temps de silenci, Els Catarres han tornat amb un disc nou que està sonant per tota arreu titulat Diamants.

Suu

Amb la seva veu dolça, la seva música de qualitat i unes lletres que arriben a la gent, Suu no para de créixer com artista. El seu últim treball, Karaoke, ja és un dels més celebrats dins el panorama català. 

Sopa de Cabra

Si pensem en un dels grans grups històrics del rock català, segur que ens surt el nom de Sopa de Cabra. Més de 30 anys els avalen amb cançons que s’han convertit en himnes per diferents generacions.

Julieta

Són pocs els que encara no coneixen a Julieta i la seva proposta musical fresca i despreocupada. El seu segon senzill Tu Juru Ju i el seu mini àlbum Juji, li han servit perquè en tot just un any s’hagi convertit en un dels referents de la nova escena musical catalana.

Blaumut

El folk-pop de Catalunya no s’entendria sense Blaumut. La banda porta una trajectòria de més de deu anys amb cançons que ja formen part de l’imaginari col·lectiu, com Pa amb oli i sal o Bicicletes. Ara, tornen amb un disc nou titulat Olímpica i Primavera.

Ginestà

Ginestà s’ha convertit en tot un fenomen que no para de créixer. Els germans Serrasolsas aposten per una sonoritat sofisticada i contemporània, amb melodies electròniques que acompanyen unes lletres dolces i sinceres.

Els Premis RAC105 seran una realitat gràcies a la col·laboració d’Estrella Damm, EurofitnessFibracatFrit RavichL’Illa DiagonalCellers MasetMontse Interiors i Robin Socks by Robin Hat. Vehícle oficial dels premis: KIA.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Events com a proveïdor tècnic oficial.

Descobreix totes les actuacions de la gala dels Premis RAC105

Notícia

10 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant