Descobreix l’equip del “Matina, Codina!”, el nou despertador de RAC105

Descobreix l'equip del

Com ja sabeu, el 30 d’agost els oients de RAC105 viureu un agradable déjà-vu amb el retorn de l’Ernest Codina i el seu equip amb el nou programa despertador de l’emissora, el Matina, Codina!.

Dues temporades i unes quantes “mogudes” després, en Codina i algunes amistats dubtoses que s’ha trobat pel camí s’instal·laran cada matí a la ràdio per fer el que saben fer millor (si aconsegueixen llevar-se): excitar el personal.

Quines veus escoltaràs cada matí de 6 a 11 h?

El Matina, Codina! de l’Ernest Codina el formaran un grup de persones que aquesta pandèmia es van conèixer a la rave de Llinars, i són:

Albert Bermúdez: no recorda quina és la seva veu i, per tant, n’ha hagut d’aprendre a imitar més de 150. Durant cinc anys va ser l’imitador de Ràdio Flaixbac i ara, després de fitxar per RAC105, diu que vol aprendre a fer la veu de Luis Figo. Als dinars de Nadal encara li demanen que faci el Núñez del Crackòvia.

Laura Grau: creadora de contingut perduda entre la generació millennial i la generació Z (totes dues em cauen fatal). Molt xafardera, molt blanenca i molt carregada de punyetes.

Marc Lesan: ni posant tuits ni fent vídeos a YouTube en tenia prou per ser mileurista, i per això ara s’ha incorporat al Matina, Codina!. Total, ja dormia tres hores al dia, abans.

Marc Sarrats: serà el nostre guru, el nostre guia espiritual que, cada matí, ens donarà consells per trobar la felicitat dins la rutina diària. Perquè ser feliç no és un dret, és una obligació. Cal fer el que sigui per ser feliç: robar, matar o, fins i tot, votar el PSC.

Mireia Giró: observadora d’éssers humans, mare primerenca i experta en res en concret. Sol donar consells encara que no en necessitis.

Maiol Roger: Li agrada viure a la Planta Baixa, però setmanalment visitarà la planta quinze per donar quatre claus de l’actualitat. O el que és el mateix, a fer de cunyat.

De petit volia ser futbolista i, quan va veure que no tenia talent als peus, va pensar a ser periodista per poder entrar gratis al Camp Nou. Ha acabat dedicant-se al periodisme polític, que només permet entrar gratis al Parlament però fa quedar bé a les sobretaules. Supervivent del procés, sap fingir interès en la disposició addicional tercera i el Consell de Política Fiscal i Financera.

Tian Riba: el deveu conèixer per haver presentat Economia en colors, aquell programa del Sala i Martín. De tant en tant, quan vagi a RAC1 a debatre sobre l’apassionant món de la política internacional, passarà pel Matina, Codina! a destensar-se, com aquell que va a ioga.

Raquel Hervás: còmica de stand-up, pot contenir grans traces d’accent murcià. Porta un tatuatge amb una falta d’ortografia, però no és Paquirrín. La bogeria més gran que ha fet per amor ha estat anar a CrossFit.

Lo Pau de Ponts: artista de secà, lo Julio Iglesias de Ponent i cantamanyanes professional. En el seu temps lliure fa garrotins i flirteja amb tietes i padrines.

És bastant probable que amb ells no aprenguis res, però segur que riuràs moltíssim!

Ara que ja saps l’emissora, la data, el nom del programa i l’equip que l’integrarà, només cal que estiguis al lloro i sintonitzis el dial correcte. A partir del 30 d’agost, segueix la reinserció de l’Ernest Codina a RAC105!

Descobreix l'equip del

Notícia

9 Agost 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant