Demi Lovato ha presentat la seva nova cançó dedicada a Donald Trump als premis Billboard

El tema es diu ‘Commander in chief’ (‘Comandant en cap’)

Demi Lovato sembla que no està passant pel seu millor moment personal després de la separació amb el seu promès Max Ehrich. Tot i així, professionalment no para de publicar cançons que estan funcionant molt bé.

Fa pocs dies va publicar ‘Still have me’ i aquest dijous ha estrenat la seva nova producció, Commander in chief, als premis Billboard.

L’actuació s’ha fet sense públic i amb les mesures de seguretat pertinents pel covid-19, però això no ha impedit que Lovato hagi aconseguit emocionar els fans, que han convertit l’estrella en trending topic a molts països d’arreu del món.

Amb un estil minimalista, asseguda davant d’un piano, en un escenari fosc amb llum indirecta, ha començat a cantar la peça sola per anar-la vestint amb un cor.

Dedica la cançó a Donald Trump

Demi Lovato, de 28 anys, ha dedicat Commander in chief (‘Comandant en cap’) al president dels Estats Units, Donald Trump.

En una entrevista a la CNN ha declarat: “Moltes vegades li he volgut escriure una carta al president o asseure’m amb ell i fer-li aquestes preguntes. Però he pensat que la millor manera de fer-ho és escrivint una cançó i publicant-la perquè tothom la pugui escoltar i després el president les hagi de respondre a tothom, i no només a mi”.

La lletra de la cançó diu: “Sap la veritat? Estem en un estat de crisi. La gent s’està morint mentre s’omple les butxaques. Comandant en cap, com es troba? Encara respira?”.

Lovato explica que ha decidit utilitzar la posició  que té per denunciar la injustícia i se suma a altres artistes que també són políticament oberts.

Notícia

15 Octubre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant