Demi Lovato explica que va tenir un infart i tres vessaments cerebrals al seu nou documental

Demi Lovato va anunciar que estava a punt de llançar el seu segon documental, titulat Dancing with the devil, en què explicaria “moltes coses que feia temps que volia explicar”, com per exemple la sobredosis que gairebé la porta a la mort el 2018.

Un tràiler nou mostra alguns fragments en què podem veure com Lovato explica: “Vaig tenir tres vessaments, vaig tenir un infart i el meu metge em va dir que em quedaven cinc o deu minuts de vida”.

En una entrevista per presentar el documental l’artista també ha dit que es va quedar “amb danys cerebrals” i que encara arrossega alguns efectes: “No puc conduir vehicles perquè tinc punts cecs a la vista. Durant molt temps no he pogut llegir”.

I afegeix: “Dono les gràcies per ser una persona que no ha hagut de fer gaire rehabilitació. La rehabilitació més important ha estat l’emocional. Tot havia de passar perquè pogués aprendre les lliçons que vaig aprendre. Estic orgullós de la persona que soc ara”.

La sèrie documental s’estrena el 23 de març a YouTube i oferirà “una visió honesta d’alguns moments més difícils de la vida de Lovato mentre descobreix els seus traumes del passat”. A més, també hi podrem veure moments de la seva gira mundial Tell me you love me.

Demi Lovato ja va compartir part de la seva vida el 2017 amb Simply complicated, un documental que ensenyava el procés de creació del seu sisè àlbum i donava una pinzellada de la seva vida privada. Pel que sembla, aquest documental se centrarà més en al vida privada de l’artista.

Notícia

18 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant