Demi Lovato anuncia la seva nova sèrie documental “Dancing With the Devil”

Es podrà veure a través de YouTube a partir del 23 de març

Demi Lovato acaba d’anunciar que la seva sèrie documental Dancing With the Devil es podrà veure a través de YouTube a partir del 23 de març.

Segons ha compartit en un comunicat de premsa la sèrie oferirà “una visió honesta d’alguns dels moments més difícils de la vida de Lovato mentre descobreix els seus traumes passats i la importància de la seva salut física, emocional i mental”.

És la primera vegada que Lovato parlarà de la sobredosis que gairebé la porta a la mort l’any 2018. També podrem veure imatges de la seva gira mundial “Tell Me You Love Me”.

Al text hi podem llegir: “Hi havia moltes coses que volia dir , però ho havia de dir bé. DEMI LOVATO: DANCING WITH THE DEVIL es podrà veure gratis a YouTube a partir del 23 de març.”

L’artista també ha aprofitat per donar les gràcies: “Gràcies a la meva família, amics i fans per estar sempre al meu costat durant tots aquests anys mentre aprenc i creixo. Estic molt emocionada de compartir finalment aquest historia a la que m’he aferrat durant els últims dos anys amb vosaltres.”

La nova sèrie serà la continuació de “Simply Complicated” que va publicar l’any 2017 i en la que varem poder veure, entre altres coses, el procés de creació del seu sisè àlbum.

Notícia

13 Gener 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant